Premis SENSIA 2016

13.05.2016

AutoSuministres Motor S.A, empresa guanyadora del premi SENSIA XII Edició, Mercedes-Benz.
· Reiner Hoeps, Director General de Turismes de Mercedes-Benz España i el Sr. Carlos Salto Director de la Red Comercial, van fer entrega dels premis Sensia als gerents dels 12 concessionaris guanyadors.
· AutoSuministres Motor, S.A , ha destacat per la seva optimització de processos, la orientació als seus clients i el seu compromís en els àmbits socials i ambientals.
Mercedes-Benz España, S.A.U. ha celebrat la dotzena edició de l’entrega dels premis Sensia, convocats per la multinacional com un acte de reconeixement a les 12 empreses de la seva Red Comercial que han estat mereixedores d’aquest premi.
Aquestes empreses son la demostració de que la marca Mercedes-Benz es leader no nomes en els productes que comercialitza, sinó que també ho es en l’excel·lència dels seus processos de venta i postventa de la Red de Concessionaris i tallers enfocats a una atenció optima a tots i cadascun dels seus clients.
Amb l’entrega de una nova edició d’aquest premis, la qual la primera convocatòria neix el 2003, Mercedes-Benz segueix posant en manifest el seu esforç per desenvolupar el seu negoci d’una manera responsable i sostenible des del punt de vista social, ambiental i financer.
AutoSuministres Motor, S.A, ha rebut el premi que l’acredita com un referent dins de la Red Mercedes-Benz a Espanya.