AutoSuministres Motor Mercedes-Benz Trophy 2016

04.08.2016

Una nova edició del torneig  AutoSuministres Motor de Golf es va celebrar el dia 19 de juny al Golf Club Montanyà , una vegada mes i va haver una gran acollida en participació i organització. Els guanyadors del torneig van ser Jacint Freixanet Casademunt en 1ª categoria i Albert Rovira Vitòria en 2º categoria. Tots el jugadors es van esforçar al màxim , conscients del la importància del torneig i motivats per arribar a la final nacional. El torneig es va celebrar en la modalitat Stableford en un recorregut de 18 forats i dos categories. TaylorMade va premiar amb un sandwedge de última generació a Gloria Vacarisas i Joel Ramirez per el Drive mes llarg masculí i femení respectivament. 10 Vetas de Jabugo va organitzar una degustació de pernil i un premi a la bola mes propera en la que el guanyador va ser Joan Fernandez, el qui es va emportar una excel·lent peça com a premi. El guanyador al premi a la bolas mes propera organitzat per Adidas va ser Enric Rabert, qui es va emportar com obsequi unes sabates model Tour 360.
La Fundación Seve Ballesteros per la seva part, va entregar el seu premi a Mario Salamanca guanyador de la bola mes propera, el qui podrà gaudir de un nit al Hotel Real de Santander, amb visita a la sala de Trofeus de la casa de Seve Ballesteros i un Green fee en el Real Golf de Pedreña.
Els jugadors va poder brindar amb Cava VillaConchi després del torneig, posteriorment van gaudir de la tradicional entrega de trofeus, i un generós sorteig de articles de ultima generació TaylorMade, acompanyat d’un magnífic còctel.
Guanyadors :
1ra CATEGORIA 1er CLASSIFICAT: JACINT FREIXANET CASADEMUNT
1ra CATEGORIA 2on CLASSIFICAT: XAVIER TAMAYO ALBALAT
2na CATEGORIA 1er CLASSIFICAT: ALBERT ROVIRA VITÒRIA
2na CATEGORIA 2on CLASSIFICAT: PEDRO MAQUEDA DE ANTA